torsdag 6. oktober 2011

 
Vegglampe Mint

Fant denne herlige lampen hos lunehjem i Tønsberg. Har vært inne og kikket på den flere ganger, tror den kunne passet så fint i annen etg. Men, føler det er lurest å vente med lampekjøp til møbler og annet er på plass.
De har også et supert utvalg av veggord (min dekorfavoritt). Personlig syns jeg de overpriser ordene litt, men finner man det perfekte ordet, får man heller spare inn på noe annet da. Eller finne det samme ordet på veggdekor.no, litt billigere :)
 
Pippi - grønn

For å få plass til trappen opp, måtte vi fjerne en lettvegg i stuen. Takk og lov, det var parkett under, MEN denne parkettbiten bar selvfølgelig preg av mange år med en vegg oppå seg. Har prøvd å pusse parketten med sandpapir, men du kan skjønne det ikke hjalp noe særlig... Så vi må nok ty til et teppe der ja :) Kom over noen gode gamledagse filleryer på nettsidene til Lunehjem, og lurer faktisk på å investere i et slikt. Ikke dyre heller :) Også blir pappa glad, for hver gang han er her har han en indre trang til å si: "jaaaa, her er det mye hvitt Tonje".. ;)

Rye 150x75


Den kjipe parkettflekken :(

1 kommentar:

  1. De har så mye fint på Lunehjem - MEN prisene er litt stive synes jeg også. Kjøpte en eske te, to smål skåler og en såpe - 500 kr!!! Sukk..

    Gammeldagse filleryer er så herlige Tonje :) Gleder meg til å se sluttresultatet etterhvert!

    God fredag og god klem!

    SvarSlett