tirsdag 3. januar 2012

I dag...

Har vært litt dårlig på blogginnlegg den siste tiden. Permisjonstiden er over, og nå preger ekstra plikter dagene våre. "Akutten" kaller og hverdagen er tilbake. Godt & litt vemodig på samme tid.

Å bli belønnet med en klem fra en takknemlig og god pasient, satte iallefall sykepleierhjertet i bevegelse igjen :) 
       Samtidig var det så hyggelig å være tilbake blant gode kolleger.

Lille minste i familien har begynt hos den fineste dagmamma`n, og det har gått over all forventning.  Han stortrives! Spesielt heldig er han som får leke med bestekompisen hver dag. Så med et skap fullt av nye leker, en å leke med og en stor krøllete hund, har han det som plommen i egget. Og de små bildene som kommer av to gode venner, gjør en stolt mamma om mulig enda stoltere.


Så i dag, da huset plutselig ble så stille, fant jeg frem albumet og tok fatt på den store haugen med bilder fra et stort og begivenhetsrikt år.
                                          KJÆRLIGHET!

Alltid har jeg elsket å sitte i timer med album. Klippe og lime, mimre og le. De beste øyeblikkene med venner, er når albumene kommer på bordet. Utrolig hva man har kledd seg i, og for ikke å snakke om de fantastiske frisyrene vi har hatt. Men, hva hadde vel de gode historiene vært uten bilder å legge til. For i hodene våre var vi jo de hippeste, men bildene lyver dessverre aldri.... Og tidene forandrer seg heldigvis hi hi :)

Så nå fortsetter jeg tradisjonen, for å huske de små øyeblikkene av Ola sitt første år. Til glede for oss, og til latter for ungdommer en gang i fremtiden :)




Håper det nye året har startet med latter og glede, selvom Emil trofast følger Dagmar`s spor og herjer rundt hushjørnene :)
God tirsdag!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar