onsdag 7. desember 2011

Vinter



Hei alle, endelig er nettet oppe og går igjen, fantastisk! (Og så mange som hadde vært inne og sett på tv-bordet, gøy! Håper dere likte det!).

For en nydelig dag å våkne til :) Vi har noen uker prøvd å lære Ola å si "lys" med god effekt, scchsssss er mer enn bra nok, og i dag kunne vi med rette introdusere han for et nytt ord, nemlig SNØ!!




Det lille treet i potten utenfor har nå fått en vakker naturlig dekorasjon, og med stjerner er det ingenting å si på julestemningen :)


Og med snøen, var selvfølgelig tiden inne for den første turen med akebrettet fra loppis. Godt spent fast, bar det bokstavelig talt over stokk & stein. Ideèn var å ta den fine turen gjennom skogen til utsiktspunktet i Råelåsen. MEN, i skogen hadde ikke de små lette fnuggene klart å trenge gjennom store grantrær. Derfor endte jeg opp med Ola på den ene armen og akebrettet hengende over den andre, mens jeg forsiktig manøvrerte meg oppover stien. Jeg innså underveis at veien og grøftekantene var langt på vei gode nok for brettkjøring, men den fine utsikten, luften & roen var verdt turen :)



En vakker dag!



Vel fremme var det allikevel nok snø til et stemningsfullt bilde av Ola`s første vinterdag :) 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar